PR voor Wiebren

Wiebren toog moedig naar Burgum. Weer zin in de wedstrijd. Nynke mee als coach, maar zij was verdwaald en kwam later op het terrein. Dus Wiebren had Klaske Nauta gevraagd om hem te coachen. De 1e sprong 10.03 m. Een insprong die te laag was (Volgens Thewis is Wiebren daar beroemd om) en een misslag. De 2e sprong 12.62!!! Klaske had de pols op een speciaal pr plekje gezet en ja…. dan moet je ook een pr springen. Een pr van wel 98 cm. De 3e sprong 10.68 m. Wiebren was nog helemaal bezig met zijn 2e sprong en die 3e kwam niet helemaal uit de verf.

Een rare wedstrijd was deze wedstrijd wel omdat Hillianne van der Wal door de ambulance werd afgevoerd. Door dit voorval besloot de wedstrijdleiding de wedstrijd te staken en kwam de 3e sprong te vervallen. Voor Wiebren betekende dat hij ook nog 3e werd. Een beker met een verhaal.